Spring Υοga Retreat with Georgia Georgoni | 2-4 March 2018

Ήρωες & μύθοι: ανακαλύπτοντας την πραγματική μας φύση

Στις 2-4 Μαρτίου σας προσκαλούμε στην ανοιξιάτικη εκδρομή μας στο οικοπολιτιστικό κέντρο Re-green στα Σελιανά. Ελάτε να ανοιχτούμε στην αληθινή μας φύση, στον αληθινό εαυτό μας μέσα από γιόγκικες πρακτικές & μύθους.

Οι ήρωες της γιόγκικης φιλοσοφίας & των παραμυθιών θα αποτελέσουν το έναυσμα για ενδοσκόπηση και αποκάλυψη του ήρωα που υπάρχει μέσα μας, του ήρωα που βαίνει προς την ολοκλήρωσή του ξεπερνώντας δύσκολα εμπόδια.

Ημερολογιακά θα έχουμε μπει στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, αλλά ο καιρός θα ευνοεί ακόμη τη συγκέντρωση κοντά στο τζάκι σε συντροφιές με αφήγηση παραμυθιών αλλά και τις δυναμικές πρακτικές που θα τροφοδοτήσουν την εσωτερική μας φλόγα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

√​ 3 πρακτικές hatha yoga για όλα τα επίπεδα μαθητών 1,5 ώρα

√ 2 πρακτικές yoga nidra με βαθιά χαλάρωση, τεχνικές αναπνοής & οραματισμό

√​ 1 διαλογισμό διάρκειας 40 λεπτών

√​ 1 ώρα partner yoga 

√​ 1 ώρα thai massage σε ζευγάρια

√​  Δημιουργία του δικού σας παραμυθιού

√​  Permaculture Tour στη φάρμα διάρκεια 1,5 ώρας

√​  και βιωματικές δραστηριότητες-έκπληξη!

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας μια παιδική σας φωτογραφία!

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 2-4 Μαρτίου (Παρασκευή με Κυριακή) θα πραγματοποιηθεί η ανοιξιάτικη γιόγκικη εκδρομή μας στο οικοπολιτιστικό κέντρο & φάρμα περμακουλτούρας Re-green στα Σελιανά της ορεινής Αχαΐας.  

ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Re-green αποτελείται από τη φάρμα, τον κοινό χώρο και το πανδοχείο που θα μας φιλοξενήσει στα πέντε του δωμάτια. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό με τη δική του διακόσμηση, δικό τους ιδιωτικό μπάνιο, τα στρώματα ύπνου είναι cocomat τα οποία ενώνουν και χωρίζουν δίνοντας πολλές δυνατότητες. Πρόκειται για ευρύχωρα δωμάτια ιδανικά για συγκατοίκηση. Όλα τα δωμάτια θερμαίνονται με ενεργειακά τζάκια και ξυλόσομπες.  

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Χορτοφαγικά γεύματα την Παρασκευή βράδυ, Σάββατο μεσημέρι & βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, σπιτικό πλούσιο πρωινό το Σάββατο πρωί και Κυριακή πρωί  – μαγειρεμένα από τον σεφ με καθαρά, βιολογικά, εποχιακά και τοπικά υλικά, κάποια από τον κήπο του Re-Green. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή: ώρα προσέλευσης από τις 14.00
17.30: Γνωριμία & άνοιγμα του κύκλου
18.00-20.00: Απογευματινή Hatha Yoga για όλα τα επίπεδα για αποχωρισμό των εντάσεων
20.30: Δείπνο
21.30: Προαιρετική ομαδική δραστηριότητα

Σάββατο
8.30-10.30: Πρωινή δυναμική πρακτική
11.00-12.00: Πρωινό
12.00-13.30: Permaculture Tour στη φάρμα
13.30-14.30: Σάουνα
14.30-15.30: Γεύμα
15.30-18.00: Ελεύθερος χρόνος
18.00-20.00: 1 ώρα Partner και 1 ώρα thai massage
20.30: Δείπνο
21.30: Προαιρετική ομαδική δραστηριότητα

Κυριακή
8.30-10.30: Πρωινή δυναμική πρακτική και συγγραφή παραμυθιού. Κλείσιμο κύκλου
11.00-12.00: Πρωινό
14.00: Γεύμα

KOΣΤΟΣ

Εκπτωτική τιμή για πληρωμές έως 1η Φεβρουαρίου: 225 ευρώ

Τιμή για πληρωμές μετά την 1η Φεβρουαρίου: 240 ευρώ

*Η διαμονή γίνεται με τη μορφή συγκατοίκησης και δεν διατίθενται μονόκλινα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό με τη δική του διακόσμηση, δικό τους ιδιωτικό μπάνιο, τα στρώματα ύπνου είναι cocomat τα οποία ενώνουν και χωρίζουν δίνοντας πολλές δυνατότητες. Κάποια δωμάτια είναι κατάλληλα για οικογένειες/ζευγάρια ή φίλους και παρέες και όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και ιδανικά για συγκατοίκηση.  

**Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Το πακέτο μας περιλαμβάνει:

- Διαμονή για 2 νύχτες (Παρασκευή και Σάββατο) 
- Σπιτικό πλούσιο πρωινό και 2 χορτοφαγικά γεύματα (μεσημεριανό, βραδινό) ανά ημέρα – μαγειρεμένα από τον σεφ με καθαρά, βιολογικά, εποχιακά και τοπικά υλικά, κάποια από τον κήπο.
- 3 πρακτικές hatha yoga για όλα τα επίπεδα μαθητών 1,5 ώρας, 2 πρακτικές yoga nidra με βαθιά χαλάρωση, τεχνικές αναπνοής & οραματισμό, 1 διαλογισμό διάρκειας 40 λεπτών, 1 πρακτική partner yoga διάρκειας 60 λεπτώ, 1 ώρα thai massage σε ζευγάρια

Για το Re-Green

Το Re-Green είναι ένα οικοπολιτιστικό κέντρο και μία ενεργή φάρμα Περμακουλτούρας (και όχι ξενοδοχείο) και όραμά μας είναι η προσπάθεια αναγέννησης της Γης. Έτσι λοιπόν προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας φροντίζοντας τη γή μας και διαθέτοντας το χώρο και τις υπηρεσίες μας για τη διοργάνωση συναφών εκδηλώσεων, σεμιναρίων και retreats και η yoga είναι μέσα στο πρόγραμμα μας! 

• Διαμονή με τη μορφή συγκατοίκησης
•  Τα ξύλα για τη θέρμανση των δωματίων, της αίθουσας και του καθιστικού
• Σπιτικό πλούσιο πρωινό και 2 χορτοφαγικά γεύματα (μεσημεριανό, βραδινό) ανά ημέρα – μαγειρεμένα από τον σεφ μας με καθαρά, βιολογικά, εποχιακά και τοπικά υλικά, κάποια από τον κήπο μας.
• Χρήση των παρακάτω περαιτέρω χώρων :  
-‘Maloca’ ( η 100 τμ οχτάγωνη φυσικής δόμησης αίθουσα)
-Temazcal –  Η αυτοσχέδια φυσικής δόμησης σαουνά/χαμάμ μας ή δωμάτιο ατμού -(χρειάζεται δήλωση συμμετοχής) 
-Therapy Room  - Χώρος για μασάζ με συνεργάτες μας (χρειάζεται δήλωση συμμετοχής) 
• Ο καταρράκτης του ποταμού Κριού - 10 λεπτά περπάτημα
• Permaculture Tour στη φάρμα 1.5 ώρα – ώστε να αντιληφθούμε την προσέγγιση του συστήματος της Περμακουλτούρας και τις ηθικές αρχές που ακολουθούνται ώστε να συμβάλλουμε στην αναγέννηση της Γης. 
• Sunday market : μίνι λαϊκή με καλούδια από τον τόπο μας

To Regreen δεν είναι ξενοδοχείο, επομένως χρειάζεται μια μικρή συμμετοχή των επισκεπτών σε κάποιες λειτουργίες του χώρου, π.χ θα πρέπει να πλένουμε το πιάτο μας, θα συγκατοικήσουμε με άλλους, δεν υπάρχει wifi, να φέρουμε βιοδιασπώμενα καλλυντικά και είδη μπάνιου, καθώς το πνεύμα που επικρατεί είναι ότι μοιραζόμαστε σαν οικογένεια τα πάντα και με αγάπη για τη φύση. 

Πώς θα πάτε

Θα πάρετε την εθνική οδό Αθηνών - Πατρών και θα βγείτε στην έξοδο της Ακράτας 148ο χμ.Μόλις βγείτε από τον αυτοκινητόδρομο και περάσετε τα τελευταία διόδια, στρίψτε δεξιά στη διασταύρωση. Από εκεί θα ακολουθήσετε την παλαιά εθνική οδό με κατεύθυνση την Αθήνα και θα διασχίσετε το αμέσως επόμενο χωριό, την Αιγείρα. Στο τέλος του χωριού θα παρατηρήσετε προσεκτικά μέχρι να συναντήσετε και να διασχίσετε τη γέφυρα του ποταμού Κριού.  Αμέσως μετά θα βρείτε τις ταμπέλες που σας οδηγούν στα χωριά μας Αιγές, Μοναστήρι, Σελιάνα, Περιθώρι. Λόγω έργων η ταμπέλα άλλοτε δείχνει δεξιά και άλλοτε αριστερα. Απλώς ακολουθήστε την. Από εκεί ξεκινάει μια ασφάλτινη ανάβαση 20 χιλιομέτρων μέχρι το χωριό Σελιάνα εξαιρετικά γραφική και το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου 30 λεπτά. Όταν φτάσετε στη Σελιάνα θα διασχίσετε ολόκληρο το χωριό και στο τέλος του θα δείτε τις ξύλινες ταμπέλες που αναγράφουν Re-Green, Aγιος Βασίλιος, Αρχαία Φελλόη δεξιά και φτάσατε. Αν χρειαστείτε βοήθεια καλέστε στα κινητά 6948407233 (Φλέρυ/Re-Green) 6936457539 (Χρήστος/Re-Green).

Κρατήσεις θέσεων: 2130383611 και center@athensyoga.gr

Όροι κρατήσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης:
2 μήνες πριν από την εκδήλωση, 100% επιστροφή χρημάτων (εκτός τραπεζικής προμήθειας)
1 μήνα πριν από την εκδήλωση, 50% επιστροφή χρημάτων (εκτός τραπεζικής προμήθειας)
Λιγότερο από ένα μήνα πριν την εκδήλωση, δεν επιστρέφονται τα χρήματα